SeatZ Network app

“Delen is het nieuwe hebben en toegankelijkheid is het nieuwe bezit”. Met de SeatZ PITA app kun je gebruik maken van alle manieren van vervoer, zoals deelauto’s, deelfietsen, OV, taxi’s en samenrijden. PITA staat voor personal intelligent travel assistant. De app plant aan de hand van je eigen voorkeuren (profiel) de reis die je wilt maken door efficiënt naar een combinatie te kijken van deze vervoerswijzen. De toegang en identificatie (bv. bij deelauto en deelfiets) wordt direct voor je geregeld en je kunt via de app betalen.

Serious gaming

Binnen de app kunnen verschillende groepen worden aangemaakt waar je lid van kunt worden. De groepsfunctie maakt de SeatZ Network app een bijzonder krachtige ‘tool’ om mensen te prikkelen om slimmer en gezonder te reizen. Beheerders kunnen in de app zelf campagnes aanmaken in de vorm van ‘challenges’ en ‘rewards’, bijvoorbeeld om eBikes te stimuleren of samenrijden. Per saldo kunnen werkgevers daardoor op hun zakelijke mobiliteit besparen en hun duurzame mobiliteitsdoelstellingen (CO2 uitstoot) realiseren.

Twitter


#SeatzNetwork

famous tweet

Seatz is een revolutionaire manier om mobiliteit slimmer in te richten over diverse schijven. @hermanwijfels

 • seatZ PITA app

  Met één app toegang tot alle mobiliteit. 
  De SeatZ Network app is een navigatie systeem voor de volledige reis met toegang tot alle modaliteiten: OV, deelfiets, deelauto, (p2p)huurauto, taxi en ridesharing. SeatZ Network matcht gebruikers en aanbieders van mobiliteit slim aan elkaar op basis van persoonlijke voorkeuren. 

  Lees meer
 • SeatZ development

  SeatZ development is gericht op het ondersteunen van programma's op het terrein van duurzame mobiliteit in het kader van 'Beter benutten', 'Verbetering luchtkwaliteit' of oplossen van bereikbaarheidsproblemen en parkeerdruk. De SeatZ app is daarbij een hele concrete 'tool'. 

  Lees meer
 • SeatZ Game Mechanics

  We onderscheiden binnen SeatZ Network zakelijke klanten en gebruikers. De zakelijke klanten hebben een mobiliteitsdoelstelling en via programma’s, campagnes, ‘challenges’ en ‘rewards’ dagen ze gebruikers uit hun mobiliteitsgedrag in positieve zin te veranderen. Per klant is dat een kwestie van maatwerk.

  Lees meer
 • WattZ bank

  Met SeatZ Network gaan we ‘smart mobility’ vormgeven. Reizigers maken andere mobiliteitskeuzes en gaan efficiënter gedrag vertonen als ze WattZ kunnen verdienen. De WattZ bank gaat de WattZ rekeningen beheren, zowel van beheerders (‘administrators’) als van SeatZ Network gebruikers.

  Lees meer
 • WattZ energy

  Van bestaande spaarsystemen weten we dat er op grofweg van 75 % van de spaarsaldi nauwelijks of nooit aanspraak wordt gedaan op. De WattZ bank investeert dit saldo in groene energie in de vorm van zonnepanelen die op daken van scholen en andere gebouwen worden geïnstalleerd. 

  Lees meer